Om klubben > Træningsplads

Vi træner på arealet ved Stengården i Ballerup. Pladsen har ikke en egentlig adresse, men man kører ind ved Lavendelhaven Planteskole, der har adressen: Jonstrupvej 152, 2750 Ballerup. Fortsæt ned ad vejen til du kommer frem til p-pladsen på højre hånd. Husk at køre MAX 20 km i timen af hensyn til beboerne på vejen (og din bil pga huller i grusvejen 🙂 ).

MBS indgik i 2012 en flerårig kontrakt med kommunen om arealet. Kontrakten betyder, at MBS nu er ansvarlig for tildeling af træningstider på arealet og dermed skal lave kontrakter med andre, der må ønske at benytte arealet. Kontrakterne indeholder endvidere specifikationer for, hvordan arealerne skal vedligeholdes. Ballerup kommune har lavet tilsvarende kontrakter for andre grønne områder i kommunen i et forsøg på at spare penge i kommunens administration.

Træningsarealet er reserveret i følgende træningstider i 2015.

Mandag stor bane kl. 18.00 – 20.00 MBS rally
Mandag lille bane kl. 18.00 – 20.00 MBS rally
Tirsdag, lille + stor bane kl. 16.00 – 19.00 MBS AG-hold
Onsdag
Torsdag, lille + stor bane kl. 16.00 – 19.00 MBS AG
Lørdag – stor bane kl. 09.00 – 12.00 Sanne Szuc

Træningshold og tidspunkter findes under punkterne agility og lydighed.

MBS har et pladsudvalg, der sørger for græsslåning.

To gange om året (forår og efterår) har alle medlemmer en fælles arbejdsdag, hvor vi mødes på pladsen. Vi river blade og fjerner grene fra banen, så det hele ser pænt ud og er klart til brug. Evt. hegn repareres og stolper tjekkes (til tasker og hundeafsætning). Vi har en hyggelig dag med kage, kaffe, sodavand med mere.

Ligeledes er vi fælles om at holde forhindringerne ved lige, både i det daglige ved at passe på tingene, og når vi frisker vores forhindringer op med vask og maling.

traeningsplads

Rød = p-pladsen, Blå = træningspladser