Nyheder

Klubmesterskabet 2009

tirsdag 6. oktober 2009 af webmaster under Klubmesterskaber

Klubmesterskabet blev afholdt d. 4. oktober på pladsen.

Om lørdagen havde det regnet ca. 40 mm, så det var med stor spænding, at man stod op om søndagen. Heldigvis kom der kun en lille byge mere om morgenen og så begyndte solen at titte frem mellem skyerne! Herligt. Vi fik lige endnu en kort regnbyge under banebygningen, men vores halvtag kunne heldigvis ‘huse’ alle fremmødte, så ingen startede dagen med at være gennemblødte. Resten af eftermiddagen havde vi sol fra en flot blå himmel, men med vindstød op til stormstyrke (jævnfør vejrudsigten), så næsten alle springene skulle sættes fast med pløkke.

Karsten havde tegnet nogle fine baner: 1 opvarmningsbane, 2 stk til begynderne og 2 stk til de øvede. Alle løb et opvarmningsløb på begyndernes opvarmningsbane, der foregik på spring-banen. Derefter en hurtig ombygning til den rigtige begynder-spring-bane og de 3 begyndere kunne løbe. Derefter ombygning til de øvedes springbane og så fik de løbet deres første løb.

Så var det tid til kaffe og kage. Flere havde bagt kager, Hanne havde sin slik-dåse med og Lone havde bagt boller, så der var masser at vælge imellem.

Så blev det tid til det ‘afgørende’ agility-løb. Nu skulle den endelig placering afgøres. Mens banen blev pakket ned, blev resultaterne lagt ind på PC’en og placeringerne blev udregnet.

Der var masser af præmier i år, så ud over pokaler og diplomer til vinderne, var der frit valg på præmiebordet til alle. Endvidere fik alle deltagere en hunde-tennisbold, en lille pose med hundekiks samt nogle ‘bide-stænger’ – også til hundene. Det var trods alt dem, der havde løbet mest.

Lone Wilken

Resultatliste