Nyheder

Sæsonafslutning i denne uge

onsdag 27. juni 2012 af webmaster under Agility,Klubben,Rally

Selv om vejret kunne være bedre, så er det sandelig ved at være sommerferietid. Det betyder også ferie fra træningen i MBS. I denne uge har der været sæsonafslutning – mandag rally i regnvejr og tirsdag agility for begyndere og letøvede – heldigvis i tørvejr. Håber at vejret holder ‘tæt’ til konkurrenceholdenes sidste træningsgang torsdag 🙂

Såvel mandag som tirsdag blev der sluttet af med fælles kagespisning under halvtaget (det er bare godt at vi har det).
Her ses et mobil-telefon billede (beklager kvaliteten, men der var ikke så meget lys så sent….) med nogle af alle kagerne og de hjemmebagte boller…. Det var helt overvældende, som der blev disket op med godter.

Deltagerne til agility i efteråret har fået besked på om de er kommet på hold eller ej. Alle, der har søgt rally kommer på hold. Mailen er lige på trapperne, men skulle der være flere, der har lyst til at træne rally, så er der plads til flere. Bare brug tilmeldingsformularen, der kan findes under Rally, her på siden.

God sommer til alle !!!