Nyheder

Danske mestre hyldet på Ballerup Rådhus

onsdag 5. december 2012 af webmaster under Klubben

Klubbens danske mestre i agility for hold, Tommy og Gitte, var sammen med træner Lene (desværre sygemeldt) og formand Lone inviteret til recception på Ballerup Rådhus. Det var et meget imponerende arrangement, som vi var enige om godt må gentages næste år 🙂

Efter ankomst, hvor selveste borgmesteren stod og bød velkommen iklædt sin fine borgmesterkæde, skulle vi alle gå til hall’en, hvor der var stillet op til fællesbillede. Derefter gik turen gennem rådhuset til kantinen, hvor der blev serveret masser af dejlig mad og drikke.

Derefter kom den mere formelle del af arrangementet: Hver klub skulle op til borgmesteren og have ‘præmier’ overrakt. Der var lige en smule forvirring, idet borgmesteren ganske vittigt fortalte at nu kom der en meget speciel situation for dem, der egentlig var blevet danmarksmestre var ikke inviteret…… Dén måtte han lige forklare for den måbende forsamligt: Det var selvfølgelig hundene, der ikke var inviteret med 🙂 Alle klubformænd m/k fik en buket blomster samt et brev (med tillykke samt besked på, at der var sat 500 kr ind på klubbens konto af kommunen) og danmarksmestrene fik et krus med Ballerup kommunes ‘våbenskjold’. Så var der mulighed for flere billeder og endelig en klapsalve.

Ialt 116 danmarksmestre blev hyldet og dertil kom lidt formænd mm.

Aftenen sluttede med et stykke kage og en kop kaffe. MEGET FLOT. Her følger lige et par billeder:

Endnu et stort tillykke til Gitte og Tommy !!! FLOT.